HTML

Párkapcsolatharmonizálás

Körülnézek a világban, vagy akár "szűkebb" környezetemben, és azt látom, hogy szingli nők és férfiak sokasága keresi a szerelmet és a társat. Évek óta foglalkoztat az a gondolat, hogy miért nem találják ezek az emberek az egymáshoz vezető utat. Hogy mi az ami boldogságunk kerékkötője?

Friss topikok

Linkblog

Hogy szeretném "harmonizálni a párkapcsolatokat"? :)

2010.10.07. 12:44 Koós Zsuzsi

Nos rengeteg ötletem van... :)

Kb. másfél hónappal ezelőtt elindult egy kezdeményezésem, a Picante Klub, ami tulajdonképpen egy önismereti és személyiségfejlesztő kis közösségként működik. Számomra óriási élményt nyújtanak ezek az alkalmak, mert rengeteget tanulunk egymástól, és egy fantasztikus, ugyanakkor nagyon vegyes beállítottságú csapat jön össze rendszeresen keddenként, ma már meglehetősen családias légkörben. :)

Ez a kezdeményezés, a Klub témájának alakulása, a környezetemben és körülöttem zajló események mind megerősítettek abban, ami évek óta fortyog bennem, és amit kb. egy évvel ezelőtt egy nagy tudású, számomra spirituális mester számba vehető férfi mondott nekem:

Egy alkalommal, amikor a személyiségemet és sorsfeladataimat, lehetséges útirányaimat bogozgattuk, azt mondta, hogy nekem párkapcsolati mediátorként kellene tevékenykednem. Nem véletlen ugyanis, hogy élettapasztalataim párkapcsolati téren olyan színesen, eseménydúsan alakultak eddigi utam során, illetve megerősített abban, hogy rendkívüli érzékenységem az emberekre, valamint azok a képességek, amikkel rendelkezem ezt a terepet készítik elő számomra.

Önfejlesztésem tehát továbbra is zajlik, képességeim továbbra is bontakoznak, és úgy érzem most érkezett el számomra az idő, amikor bele is vágok az új dolgokba.

Első lépésben tehát azzal szeretnék indítani, hogy egy 5 alkalmas előadás sorozat keretei között megosztom eddigi tapasztalataim, ismereteim azon részét, ami belefér 5x90 percbe :).

Második lépésben személyes konzultációt tartok, kicsit túl lépve azokon a kereteken, amiket eddig is végeztem a barátaim körében.

Harmadik lépésként írásos elemzéseket készítek, lehetőségek feltárását segítem elő, illetve online tanácsadást végzek.

Negyedik lépésben pedig könyvet írok, hogy minél szélesebb körben tudjam más emberek életét és párkapcsolataik alakulását segíteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://parkapcsolatharmonizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr182352587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Titta :) 2010.10.08. 01:53:54

Alig varom az irasos anyagot az eloadasokrol. Remelem lesz ra leheteseg hogy kulfoldrol rendeljek az elkeszult konyvbol nehany peldanyt. Udvozlet Ausztraliabol.

Koós Zsuzsi 2010.10.08. 09:04:31

@Titta :): Nagyon drága vagy! :) Köszönöm :)!
Én pedig alig várom, hogy személyesen is átadhassak egy példányt Neked! Szép napokat Ausztráliában :)!
süti beállítások módosítása